Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
21/07/2024 | 15:27 h
previsio
 
 
21/07/2024 | 15:27 h

L'Ajuntament completa el primer procés de participació ciutadana a Sant Lluís. Consulta la documentació!

15 de juliol de 2021


La documentació relativa al retorn de les propostes del barri de Sant Lluís ja està disponible a l'espai de Participació Ciutadana del web


El Govern municipal va donar resposta dimecres 14 de juliol a les propostes formulades per la ciutadania del barri de Sant Lluís en la primera sessió del procés participatiu 'Palafolls, Participa!' al barri. La documentació es pot consultar a l'espai web de Participació Ciutadana.

 

Tant l'alcalde, Francesc Alemany, com els regidors Susanna Pla, Jordi VillaretSònia Gonzàlez i Helena Carles, van anar donant resposta sobre diversos temes plantejats en matèria de residus, seguretat, serveis municipals, mobilitat... a través d'una sessió dinamitzada per una tècnica de participació ciutadana.

 

La regidora de Participació Ciutadana, Sònia Gonzàlez, ha explicat que "la valoració tant per part del Govern d'aquest primer procés participatiu com de la ciutadania, ha estat molt bona". El Govern va explicar qüestions relatives a la temporalització dels projectes previstos, i va donar totes les explicacions pertinents sobre aquelles matèries que no tenien encaix.

 

De quins temes es va parlar?

 

Entre els projectes més destacats en matèria de mobilitat o residus, hi ha la millora de les voreres prevista per 2022, el projecte de reasfaltatge general al barri, també previst per 2022, la millora de l'aparcament, la contractació d'un educador de carrer per dur a terme campanyes ciutadanes, la incorporació de plaques informatives als contenidors, més papereres, una campanya de civisme animal i més zones de gossos als parcs i jardins, i moltes novetats en matèria de neteja, tant a les infraestructures públiques, en l'àmbit forestal i als camins i les illes de contenidors.

 

Les inversions de l'ajuntament no s'acaben aquí. Moltes de les peticions recollides relatives als serveis municipals demanaven més il·luminació al barri en diversos punts, un assumpte que s'anirà resolent a través de la conversió de l'enllumenat en tecnologia LED.

 

Les novetats que ha comportat el projecte del Taxi a Demanda, la major presència municipal al barri, amb la nova Unitat Mòbil de la policia, o campanyes de pedagogia per lluitar contra l'incivisme, són altres dels temes en els quals l'ajuntament ja treballa des de fa temps i que els veïns de Sant Lluís també van plantejar.Número de visites
725
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43