Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 23:42 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 23:42 h

L'ajuntament convida la ciutadania a participar en una jornada de voluntariat aquest diumenge a Palafolls

4 de febrer de 2020


La convocatòria tindrà lloc a partir de les 9:30h al Gorg dels Cans.


L'ajuntament convida a tota la ciutadania a dedicar el matí de diumenge a fer de voluntària en diferents àrees del municipi afectades pel temporal Glòria. Aquestes serien el Pla d'en Bigas, el Pla de la Ginesta i el Gorg dels Cans (Parc Fluvial). La previsió de l'organització és desenvolupar l'activitat a partir de les 9:30h del matí al Gorg dels Cans i que s'allargui fins a poc més enllà de les 13:00h.

Per a poder-se inscriure a la Borsa i partipar d'aquesta i la resta d'activitats de voluntariat que s'organitzin, caldrà omplir aquest formulari i adjuntar-lo en una instància genèrica (que pots gestionar telemàticament o presencialment a l'ajuntament). El consistori s'encarregarà de gestionar les inscripcions, i d'ubicar la gent en una de les tres localitzacions. 

Cal recordar que per a dur a terme l'activitat de forma segura serà necessari seguir una sèrie de mesures: Portar guants, una bossa de ràfia, roba i calçat còmode per treballar (pantalons llargs i botes o calçat esportiu). De la mateixa manera, els infants no poden quedar fora de la vigilància d'un adult. Si es troben animals serà important NO TOCAR-LOS i adreçar-se al responsable del tram.Número de visites
2019
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43