Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
09/12/2023 | 00:17 h
previsio
 
 
09/12/2023 | 00:17 h

L'Ajuntament coordina 44 tallers als centres escolars de la nostra població en col·laboració amb la Diputació de Barcelona

22 de març de 2018


En el marc del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament ha gestionat la coordinació per impartir als centres escolars del nostre municipi 44 tallers formatius. Concretament, al llarg d'aquest curs escolar les escoles Les Ferreries i Mas Prats acolliran activitats d'educació per a la salut tant de l'àmbit de l'alimentació, com de la prevenció del consum de tabac, la cura del cos, etc. Pel que fa a l'institut Font del Ferro també acollirà tallers de sexualitat i afectivitat, benestar emocional o d'autoprotecció.

Les  propostes formatives han estat seleccionades pels centres i coordinades i gestionades des del consistori amb la voluntat de complementar l'educació dels estudiants en l'àmbit personal de la cura per la salut.

Els tallers s'impartiran segons la temàtica i la sol·licitud del centre escolar a tot un cicle educatiu o a  cursos específics. Alguns dels tallers són des de xerrades de protecció solar, higiene postural, a suport vital bàsic i DEA, d'hàbits higiènics o alimentació saludable, entre altres.

Paral·lelament, en aquesta quarantena de tallers sol·licitats dos estaran oberts a la ciutadania. Concretament un taller d'autoprotecció, suport vital i DEA sol·licitat per l'escola Mas Prats tindrà com a públic receptor també el professorat i l'entorn laboral educatiu del centre, alhora que un taller d'autoestima i adolescència anirà destinat als pares i mares del 1er cilce d'ESO de l'INS Font del Ferro.Número de visites
1487
  • Taller INS Font del Ferro
  • Taller INS Font del Ferro, imatge dos
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43