Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:39 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:39 h

L’Ajuntament de Palafolls aprova el projecte de reurbanització de la cruïlla Costa Brava amb Ramon Turró

3 de desembre de 2018


Es millorarà la mobilitat de vianants i es reduirà la velocitat dels vehicles


El consistori ja ha aprovat una nova intervenció de millora en un dels punts de més trànsit del nostre municipi. Es tracta de la confluència dels carrers Ramon Turró i l’av Costa Brava.

 

Entre les accions previstes hi ha l’elevació de tota la cruïlla, a nivell de la vorera. Aquesta mesura permet facilitar el pas per aquest punt de persones amb mobilitat reduïda i obligarà als conductors a reduir la velocitat un cop s’aproximen a la intersecció.

 

Aprofitant aquesta intervenció, el consistori també actuarà en la millora de l’accessibilitat al parc de Joaquim Ruyra. S’eliminarà l’actual rampa d’accés, amb forta pendent, i es substituirà per una nova rampa de 12 metres d’allargada que millorarà l’accés de cadira de rodes, cotxets de nadons o  els carros de la compra.

L’actual rampa es convertirà en escales.

 

També s’aprofitarà per traslladar la parada de bus de la seva ubicació actual, al carrer Ramon Turró, a l’av Costa Brava.

 

La intervenció servirà, doncs, per millorar la mobilitat de vianants, millorar-ne la seguretat viària i reordenar l’espai en una de les confluències més transitades per vianants i vehicles del nostre municipi.

 

Un cop aprovat el projecte, la previsió es treure’l a licitació en les properes setmanes per tal de trobar l’empresa que farà les obres, presumiblement en el primer trimestre de l’any vinent.

 

Aquesta actuació compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona entorn als 42.000€

 Número de visites
1603
  • cantonada on s'actuarà
  • Rampa que s'eliminarà
  • Actuació prevista
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43