Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 18:57 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 18:57 h

L'Ajuntament de Palafolls dona continuitat al Forma't

20 de maig de 2021


El passat mes de març va tenir lloc el Forma't, les primeres jornades d'orientació adreçades als alumnes de l'Institut per donar les eines necessàries als joves i ajudar a que poguin decidir sobre el seu futur estudiantil i/o laboral


Les jornades del Forma't, organitzades juntament amb recursos provinents de l'Ajuntament de Palafolls i la Diputació de Barcelona, van esdevenir un referent pels anys vinents, i ara tindran continuïtat. A partir del setembre es realitzaran diverses sessions d'atenció personalitzada, orientatives i d'assessoria amb aquells alumnes que ho necessitin.

Des de les regidories d'Educació i Ocupació es vol continuar donant eines als joves de Palafolls perquè puguin continuar apostant per construir el seu futur; assessorant, cuidant i formant.

A més, en aquest sentit des de l'Institut s'han realitzat diversos tallers de coaching, relacionats amb la salut emocional, els quals s'intentarà que tinguin certa continuïtat. Pròximament també es realitzaran tallers en el marc de l'emprenedoria, on es donaran eines d'inserció laboral i preparació d'entrevistes, entre altres, als joves que acaben l'ESO.

Aquest treball és fruït de la col·laboració de l'Ajuntament de Palafolls, la Diputació de Barcelona i l'Institut Font del Ferro. Número de visites
638
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43