Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 01:49 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 01:49 h

L’Ajuntament de Palafolls i el Departament d’Educació signen un conveni per establir un projecte de servei comunitari destinat a l’alumnat de secundària.

10 de desembre de 2019


El projecte anirà destinat a l’alumnat de secundària de Palafolls.


L’ajuntament de Palafolls ha signat aquest matí, a les instal·lacions de l’institut Font del Ferro, un conveni amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per establir un projecte de servei comunitari destinat a l’alumnat d’educació secundària obligatòria.

Aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat de promoure entre els alumnes el compromís cívic i un correcte desenvolupament de les competències socials i ciutadanes. En aquest marc, l’aprenentatge i el servei a la comunitat estableixen un vincle molt enriquidor ambdós sentits. D’aquesta manera, els alumnes col·laboren amb l’entorn i es comprometen amb la seva millora mentre reben educació en valors i desenvolupen la consciència cívica.

Amb aquest acord, el Departament d’Educació i L’Ajuntament de Palafolls, volen afavorir la realització d’accions que serveixen per a experimentar, comprometre’s, conèixer i posar en joc les capacitats dels adolescents mentre aporten un servei útil per a tota la comunitat i participen en la cohesió de la mateixa.

Els components del projecte seran joves de tercer o quart d’ESO, prèviament autoritzats pels seus pares o tutors legals. Número de visites
1030
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43