Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/02/2024 | 09:47 h
previsio
 
 
25/02/2024 | 09:47 h

L'Ajuntament de Palafolls reivindica un any després la tasca del voluntariat de Palafolls per fer front a la Covid-19

14 de maig de 2021


La pandèmia de la Covid-19 va fer que Palafolls unís forces i s'omplis de solidaritat per superar una situació inesperada


Avui, 15 de Maig, fa un any que voluntaris, treballadors i part del govern municipal de Palafolls van entregar a l'hospital de Calella material sanitari i barrets fets des de la solidaritat palafollenca.

Va ser un exercici d'unió i de col·laborativitat, que va demostrar que gràcies a la solidaritat de Palafolls es podien arribar a complir grans reptes. Per això, un any més tard l'Ajuntament de Palafolls vol commemorar i reivindicar aquells dies, amb els voluntaris com a protagonistes.

En aquest sentit, avui a les 20 hores s'estrenarà un vídeo promocional que donarà tret de sortida al cicle 'Palafolls, gràcies a tu'. Aquest cicle constarà de càpsules de testimonis d'aquells dies que es podran visualitzar cada dimarts al canal de YouTube i les xarxes socials de l'Ajuntament de Palafolls. Cada dimarts s'estrenaran 3 noves càpsules.

A més, el consistori avança que s'està preparant una exposició de fotografies de les vivències d'aquells dies, on petits i grans van treure el millor de si mateixos per fer front, des de la solidaritat, amb empatia i esforç, a la pandèmia de la Covid-19.Número de visites
656
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43