Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 12:49 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 12:49 h

L'Ajuntament de Palafolls s'adhereix al programa d'aules Mentor

3 d'agost de 2021


Es tracta d'un programa impulsat pel Ministeri d'Educació que conté prop de 170 cursos per a persones majors de 18 anys


L'Ajuntament de Palafolls ha signat un conveni amb el Ministeri d'Educació espanyol per tal d'impulsar el programa Aula Mentor a Palafolls. Es tracta d'un sistema de formació oberta, lliure i a través d'internet que va adreçat a majors de 18 anys amb l'objectiu de millorar la formació i l'ocupabilitat.

 

L'Aula Mentor és una opció formativa no reglada que acull prop de 170 cursos de diferents especialitats que es realitzen de forma telemàtica. En acabar el curs, el Ministeri acaba expedint un certificat d'aprofitament. Pel que fa a l'Ajuntament, Palafolls es compromet a tenir un espai habilitat perquè els alumnes que no disposin d'ordinador a casa puguin accedir-hi.

 

Aquest projecte, que s'activarà a Palafolls amb l'inici del nou curs escolar és, en paraules de la regidora d'Educació de Palafolls, Susanna Pla, "una molt bona oportunitat d'oferir formació en un ventall molt ampli d'especialitats, i ens posa el repte d'actualitzar-nos en aquest marc de millores professionals. Palafolls és l'únic municipi de la zona que s'ha adherit a aquest programa, i amb això actualitzarem l'Escola d'Adults".

 

L'accés al programa ha estat gràcies a un treball entre les àrees d'Educació, Ocupació, i el concert amb Secretaria i Intervenció de l'Ajuntament. El consistori posarà a disposició l'aula d'informàtica situada a les dependències de Serveis Socials perquè la gent sense recursos informàtics a casa pugui connectar-s'hi.Número de visites
1086
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43