Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
01/03/2024 | 22:49 h
previsio
 
 
01/03/2024 | 22:49 h

L'Ajuntament de Palafolls signa un conveni amb una empresa per cedir 25 ordinadors portàtils a l'INS Font del Ferro

5 de novembre de 2020


El maquinari s'ha repartit entre alumnes de 4t d'ESO, 1r i 2n de batxillerat


L'Ajuntament de Palafolls i una empresa del municipi han signat un conveni de col·laboració per a cedir 25 ordinadors portàtils als centres educatius en base a un criteri definit de dalt a baix, començant pel batxillerat. L'entrega dels ordinadors als alumnes s'ha produït aquest mateix dijous a la tarda a l'ajuntament, en un acte en el qual hi ha assistit l'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, i la regidora d'Educació, Susanna Pla. 
 
L’objecte de la cessió s’emmarca en la voluntat de crear una xarxa de col·laboració entre diferents agents del territori, amb el propòsit conjunt de generar un context local que faci front als nous reptes de l’entorn educatiu, alhora que cerca l’equilibri entre el compromís acadèmic, les necessitats tecnològiques i l’èxit educatiu.
 
L’elaboració del llistat de l’alumnat susceptible de rebre aquesta cessió ha estat el fruit de la feina d'un grup de treball entre l’INS Font del Ferro, Serveis Socials i Educació de l'Ajuntament, i l'aprovació del Consell Escolar municipal la setmana passada. Des del consistori s'ha demanat a les famílies que han recollit els ordinadors que signin una carta de compromís de bones pràctiques.
 
Entre els criteris que s’han adoptat per triar els alumnes als quals es faria l'entrega dels portàtils, cal destacar la priorització dels cursos d’una etapa educativa més avançada, donada la necessitat d’eines informàtiques més potents per desenvolupar les tasques acadèmiques. Concretament, els criteris han estat cinc: l'empadronament, el curs escolar en el qual s'ha trobat l'alumne aquest passat curs, les necessitats tecnològiques en condicions de la Covid-19 dels alumnes, l'expedient acadèmic i les necessitats educatives i/o socials (compromís educatiu, seguiment acadèmic, necessitats socials i dificultat d'acompanyament damiliar i/o entorn). 
 
Des de l'ajuntament s'agraeix la col·laboració i l'interès de les empreses del municipi per no deixar cap infant de Palafolls fora de la digitalització.Número de visites
876
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43