Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 17:36 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 17:36 h

L’Ajuntament de Palafolls treballa en un Pla Local de Joventut

19 d'abril de 2021


L’àrea de joventut enfoca la segona fase per a la creació del Pla Local de Joventut després d’haver realitzat una diagnosi de l’estat actual


L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls està a punt de finalitzar ja la primera fase del Pla Local de Joventut,  ultimant-ne la diagnosi. Fins ara s’ha elaborat una anàlisi de les polítiques de joventut aplicades fins al moment, les actuacions i els projectes executats. Per poder acomplir aquesta tasca s’han realitzat tres taules de treball: amb tècnics de l’Ajuntament, amb entitats joves o que tenen contacte amb joves de la població i, finalment, amb polítics municipals. 

 

La intenció d’aquest treball previ, emmarcat en les tres taules esmentades, és agafar la percepció, visió i sensibilitat del màxim de persones i perfils que tenen a veure amb els joves de la població per tal que la diagnosi tingui en compte la pluralitat i complexitat de la població jove de Palafolls.

 

La segona fase, que tindrà lloc a continuació, consistirà a dissenyar programes, projectes, accions, objectius, prioritats... Cal destacar que dins aquesta fase es realitzarà una taula amb joves del poble per conèixer la seva opinió i que aportin diverses crítiques, i visions. 


El Pla Local de Joventut és una eina a llarg termini per a la planificació estratègica de l'àrea de joventut de l’Ajuntament de Palafolls, i amb l’objectiu de poder fer una anàlisi de l'entorn i un disseny d’objectius enfocats als joves del municipi per assolir polítiques de joventut municipals de qualitat.Número de visites
678
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43