Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
09/12/2023 | 00:01 h
previsio
 
 
09/12/2023 | 00:01 h

L'Ajuntament decreta serveis essencials per demà 21 de febrer amb motiu de la convocatòria de vaga general

20 de febrer de 2019


Demà 21 de febrer s'ha convocat una vaga general a Catalunya. En el marc de la convocatòria l'Ajuntament ha decretat els serveis essencials per poder donar resposta a les sol·licituds dels ciutadans i ciutadanes i respectar el dret de vaga dels treballadors. Així doncs, demà el consitori garantirà el funcionament dels seus serveis i especialment de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, el cos de la Policia Local, l'Àrea d'Enseyament i l'àrea de Serveis Socials, entre altres. 

El sindicat convocant de la vaga de demà és la Intersindical-CSC i compta amb l'adhesió del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, el sindicat del sector educatiu USTEC-STEs, així com diferents moviments socials, associacions i partits polítics amb l'objectiu de denunciar un context de "vulneració de drets democràtics".

 

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha dictat aquest dimarts els serveis mínims per a la vaga general d'aquest dijous, que fixa en un 33% durant tot el dia en els transports de Rodalies i Regionals de Catalunya operats per Renfe i del 50% al metro i bus de Barcelona i a Ferrocarrils de la Generalitat durant les hores punta. A les escoles, s'ha previst que hi hagi un mínim d'una persona de l'equip directiu per centre de treball, entenent-se com a tal la persona titular de la direcció, del cap d'estudis, de la secretaria o de la coordinació pedagògica del centre. A més del personal esmentat, per a l'ensenyament infantil i primària (de 3 a 12 anys) es requereix 1 docent per cada 6 aules. En sanitat, s'ha dictat el normal funcionament de les urgències i de les unitats de cures intensives, així com la necessitat de garantir els tractaments de radioteràpia i quimioteràpia. 

 

Us emplacem a informar-vos en els centres escolars dels vostres fills i filles hi ha confirmar les hores de visita mèdica. 

 

 Número de visites
1198
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43