Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 17:00 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 17:00 h

L’Ajuntament demana a la Generalitat celeritat en la construcció del nou CAP de Salut

21 de novembre de 2018


l'Ajuntament ha traslladat diferents demandes al Delegat de la Generalitat a Barcelona, que avui ha visitat el consistori


El Delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Palafolls. En la seva visita s’ha reunit amb l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, i amb una àmplia representació dels regidors locals.

 

La trobada ha servit per poder repassar qüestions en marxa o pendents entre les dues administracions. En aquest sentit el govern municipal ha aprofitat la presència del representant de la Generalitat per reclamar celeritat en la construcció del nou CAP de Salut de Palafolls. Tot i reconèixer que l’actual ambulatori encara funciona normalment, el consistori ha recordat que ja ha cedit uns terrenys prop de l’Institut per tal d’edificar un nou centre sanitari que substitueixi l’actual ambulatori, que ja té més de 30 anys.

 

Durant la reunió de treball, el nostre Ajuntament ha exposat algunes demandes pendents encara amb la Generalitat, com el deute pendent amb la llar d’infants municipal. Un deute que s’arrossega des de principis de la crisi, quan la Generalitat va deixar d’aportar la seva part de cada plaça, cosa que ha generat un deute amb alguns ajuntaments, entre ells el de Palafolls.

 

També s’ha exposat a Fernàndez la necessitat d’agilitzar la neteja de les rieres. Unes neteges que ha de fer l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), però que a la pràctica acaben fent els ajuntaments. Tot i això, els cal el permís de l’ACA, cosa que alenteix les actuacions. L’Ajuntament de Palafolls ha demanat que sigui l’ACA qui netegi les lleres de rius i rieres o bé que deixi netejar-les a les administracions locals.

 

També s’ha exposat al Delegat de la Generalitat la necessitat de solucionar els problemes de mobilitat al polígon d’en Puigvert, amb la voluntat de buscar solucions ja que el consistori ha recordat que es tracta d’un polígon ple d’oportunitats.

 

Per la seva banda, Juli Fernàndez s’ha compromès a fer arribar les demandes i suggeriments als Departaments corresponents.

 

Un cop repassades les principals demandes, el Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona ha signat al llibre d’honor de l’Ajuntament de Palafolls i, acompanyat per l’alcalde, Valentí Agustí, i d’altres membres del govern, ha fet una petita visita al Palauet, la Biblioteca Enric Miralles i la Pl. de Poppi.Número de visites
1425
  • IMG_4295
  • IMG_4326
  • IMG_4306
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43