Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
02/12/2023 | 18:58 h
previsio
 
 
02/12/2023 | 18:58 h

L'Ajuntament demana extremar les precaucions al Caravaning de Sant Genís, després de detectar-se 3 positius per Covid19

7 d'agost de 2020


El consistori fa una crida a la ciutadania per tal d’evitar l’accés a les instal·lacions a l’espera d’indicacions concretes per part de les autoritats sanitàries


El Caravaning de Sant Genís ha informat l'Ajuntament de Palafolls de la detecció de tres positius per coronavirus dins del seu recinte. Els tres casos apareguts són inconnexes entre sí, però a hores d'ara s'està estudiant la situació per la possibilitat que hi puguin haver més contagis.

 

Per aquesta raó, des de la direcció del Caravaning s'ha fet públic un comunicat en el qual es recomana al miler de persones que ara mateix ocupen una parcel·la del recinte, que no en surtin. L'accés a les zones comunes i als lavabos s'han tancat, excepte un lavabo que es neteja cada quatre hores. L'accés al recinte del caravaning ha quedat tancat llevat de l'entrada per als propietaris.

 

Des de l'Ajuntament s'ha posat en coneixement al Departament de Salut de la Generalitat de la situació, i es resta a l'espera de les indicacions pertinents en aquest sentit. Mentrestant, es demana a tothom sentit de la responsabilitat per no acostar-se al Caravaning, de la mateixa manera que es demana que la gent que ara mateix hi viu a dins segueixi les recomanacions de no sortir dels habitatges corresponents.

El Govern municipial no vol deixar passar l'oportunitat per fer una crida a la resta de palafollencs de la necessitat de mantenir la disciplina i la responsabilitat pel que fa al seguiment de les mesures de seguretat, i evitar així més contagis. La importància de portar mascareta, rentar-se les mans freqüentment i el mantenir la distància de seguretat en tot moment són les tres claus que poden evitar la transmissió del virus en qualsevol situació en la que ens poguem trobar. No hi ha lloc per al relaxament, el virus segueix ben viu.Número de visites
2214
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43