Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/02/2024 | 10:01 h
previsio
 
 
25/02/2024 | 10:01 h

L'Ajuntament enceta els treballs sobre el primer tram del Camí de la Ginesta

15 de gener de 2020


Aquesta intervenció forma part de les actuacions previstes al Pla Especial d’Infraestructures Comuns de la Zona Industrial Nord (PEUIC).


Aquest dilluns al matí s’han iniciat els treballs previstos al Camí de la Ginesta, tal i com havia previst l’Àrea d’Urbanisme del consistori. Les actuacions que han començat amb el tall de circulació del camí, comporten que, mentre durin les obres, l'accés al polígon es faci exclusivament per la carretera N-II. En aquest sentit, l'Ajuntament ha decidit incrementar la presència de cartells informatius tant en la zona industrial nord com en el nucli urbà, i des de l’accés des de la carretera B-682.

 

D'entre les actuacions que ja s'han pogut realitzar durant aquests primers dies, s’ha iniciat el fresat de la meitat de l'asfaltat del camí de la Ginesta. Pel que fa als passos alternatius habilitats, aquests són d'ús únic i exclusiu pels agricultors i els propietats del pla de la Ginesta. La previsió és que el camí de la Ginesta romandrà tallat fins a finals de març.

 

El camí de la Ginesta és una de les artèries bàsiques d'accés al municipi i és per això que des del govern s'ha establert un canal de comunicació amb totes les indústries de la zona afectades, perquè poguessin adaptar-se amb suficient previsió, des d'abans de la campanya de festes de Nadal. Cal recordar que les actuacions sobre aquest vial s’engloben en un marc general com són les intervencions previstes Pla Especial d’Infraestructures Comuns de la Zona Industrial Nord (PEUIC).Número de visites
919
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43