Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 01:23 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 01:23 h

L’Ajuntament engega el projecte Digitalitza’t Palafolls

12 d'abril de 2022


Es tracta d’una iniciativa per impulsar la tecnologia 4.0 i l’acompanyament a la transició digital de persones, empreses i institucions


L’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls està actualment treballant en la posada en marxa del projecte “Digitaliza’t Palafolls”, una actuació inclosa dins la iniciativa de la Diputació de Barcelona anomenada Treball, Talent i Tecnologia (TTT), que té per objectiu promoure el Treball digne, la millora competencial del Talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia.

 

Amb la proposta de “Digitalitza’t Palafolls”, l’Ajuntament de Palafolls vol acompanyar a persones, empreses i institucions locals en el camí de la transició digital cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

 

                                       RE7BLOG-e1620048526112-1024x724.jpg

 

Una transició imprescindible per mantenir el nivell d'ocupabilitat de les persones i la competitivitat empresarial.

 

En el cas de Palafolls el projecte s’enfoca cap a la cadena de valor de negoci de la logística i cadena de subministrament (supply chain).

 

En un primer moment, s’ha realitzat una diagnosi sobre la situació a Palafolls  per tal de poder dibuixar les necessitats de les institucions, les persones i les empreses de Palafolls. Amb aquesta informació s'estan dissenyant diferents actes i activitats dirigides cap a empresaris i treballadors/es (en actiu o desocupades), però també es busca sinèrgies publico-privades per facilitar aquesta transició digital dels negocis locals.

 

Aquest proper mes de maig s’han previst 3 webinars presencials  com a primera presa de contacte amb cada públic objectiu del programa. El primer dels webinars anirà dirigit a equips directius interessats en fer el pas de digitalitzar i aplicar millores competencials el seu negoci per ser més eficient i competitiu.

 

 

 

imat-07_logos_h.pngNúmero de visites
693
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43