Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:45 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 05:45 h

L'Ajuntament fa millores al Palauet, la Figuerassa i altres equipaments esportius municipals

10 de març de 2021


Durant el tancament d'equipaments esportius per les restriccions derivades de la Covid-19, el consistori ha reorganitzat els bidells per realitzar el manteniment d'aquests


El període d'afectacions de les mesures de prevenció per la Covid-19 s'ha convertit, des del consistori, en una inversió de temps pel que fa al manteniment dels equipaments esportius municipals.

 

Entre algunes de les tasques s'han dut a terme des de la regidoria d'Esports que encapçala Sònia González, s'han reorganitzat els torns dels bidells, per poder contribuïr a un manteniment més eficient dels equipaments.

 

Entre les accions realitzades al Palauet destaquen la reposició del sòcol del terra, i manteniment i pintura de més d’una setantena de portes i papereres, millores en l’enllumenat i el manteniment de la recepció de l’equipament esportiu i neteja tant del pavelló en general com de la pista exterior. 

També ha tingut lloc el canvi de la xarxa de la pista exterior de la Figuerassa.

 

Les primeres accions s’han realitzat principalment al Palauet, no obstant això la regidora d’esports, Sònia González, apunta que “els treballs d’aquests dies marquen els primers passos per garantir l'arranjament de tots els equipaments esportius del municipi”.

 

Noves mesures referents al món esportiu

 

Aquest passat 8 de Març han entrat en vigor les noves mesures del PROCICAT de la Generalitat de Catalunya, on hi ha canvis significatius pel que fa a les entitats esportives. Com a novetats destacades els equipaments esportius poden gaudir d'un aforament del 50% a l'aire lliure i del 30% en espais tancats. 

 

Podeu consultar tot el conjunt de mesures a coronavirus.gencat.catNúmero de visites
515
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43