Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:32 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:32 h

L’Ajuntament farà de pont entre la ciutadania i l'estat per a tots els ciutadans que no vulguin rebre propaganda electoral del 10N

28 de setembre de 2019


El cens electoral es podrà consultar del 30 de setembre al 7 d’octubre


OAC PalafollsL’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) farà de pont entre la ciutadana que desitgi ser exclosa de l’enviament de propaganda electoral de les candidatures que es presenten a les eleccions del 10 de novembre, i l’administració central del regne d’Espanya, que és l’ens convocant d’aquestes. Totes aquelles persones que tinguin alguna necessitat en aquest sentit, podran adreçar-se a l’OAC en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 14h) per sol·licitar aquest servei fins al 7 d’octubre (inclòs).

 

Consulta el cens electoral a l’ajuntament

 

El mateix termini, de dilluns 30 de setembre a dilluns 7 d’octubre (ambdós inclosos), serà vàlid per a les persones que vulguin consultar a l’OAC si estan incloses dins el cens electoral per concórrer a les eleccions del 10 de novembre.

 

Es pot sol·licitar l’exclusió de l’enviament de la propaganda electoral per internet?

 

Sí. Per demanar l’exclusió de les còpies del cens electoral que s’envien als representants de les candidatures per realitzar els enviaments postals de propaganda electoral, es pot accedir  en línia a través dels següents enllaços vàlids fins al 7 d’octubre:

 

https://sede.ine.gob.es/ce_exclusion_copias

https://sede.ine.gob.es/oposicionPartidos

 

Per fer-ho es requereix un certificat electrònic reconegut per la plataforma de validació @firma del “Ministerio de Política territorial y Administraciones Públicas” i validat per l’Oficina del Cens Electoral, o mitjançant el sistema “Cl@ve” i cal estar inscrit al Cens electoral.

 

Si no es disposa de certificat electrònic ha de fer la sol·licitud d’exclusió de les còpies del cens electoral omplint el formulari que es facilitarà des de l’Ajuntament de residència (document adjunt), i l’haurà de presentar en persona el sol·licitant a l’OAC.Número de visites
1140
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43