Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 16:15 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 16:15 h

L’Ajuntament garanteix la continuïtat dels Sopars a la Fresca

9 d'agost de 2023


Els Sopars a la fresca són un dels pilars de la Festa Major de Palafolls, un punt de trobada on veïns i veïnes, es troben i després participen de les activitats organitzades en motiu d’aquesta Festa tant esperada i una manera de conèixer la gastronomia i costums dels pobles agermanats.

 

Aquests Sopars van néixer als anys 90 per la iniciativa de diverses entitats i sempre ha estat una activitat nascuda de la voluntat popular. l’Ajuntament té tota la intenció de garantir aquesta activitat i en aquests moments ja hi ha altres entitats que mostren interès en agafar el relleu de l’organització dels Sopars a la Fresca.

 

L'Ajuntament de Palafolls agraeix l'esforç i la dedicació de totes les persones que han treballat a l'entitat de l'Agermanament durant tots aquests anys.

En els darrers mesos s'ha estat treballant amb els representants actuals de l'entitat d’Agermanaments, per tal de tornar a fer possible una fita tant senyalada i important com els sopars a la fresca. En diverses ocasions, ha semblat que s'havia entès i s'avançava en les gestions de l'entitat.

 

Des de l'Ajuntament sempre s'ha intentat facilitar el màxim possible les gestions a totes les entitats que duen a terme activitats  i més encara quan es realitza una ocupació de via pública i complint amb les indicacions de l'ordenança vigent per a totes les entitats, associacions, activitats...

 

A partir d'ara únicament queda treballar per garantir la celebració d'aquesta part tant important de la Festa Major conjuntament amb els integrants de Poppi i d’Ax les Thermes.

 

 Número de visites
1192
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43