Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/07/2024 | 18:19 h
previsio
 
 
20/07/2024 | 18:19 h

L'Ajuntament homenatjarà el treball de la comunitat educativa de Palafolls amb un vídeo que s'estrenarà a les 20 h

27 de novembre de 2020


El vídeo, de deu minuts de durada, recull les emocions i les vivències personals de diversos alumnes, mestres i equip directiu de les escoles de Mas Prats, Les Ferreries i l'Institut Font del Ferro


L'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palafolls estrenarà avui, divendres 27, a les 20:00 h, un vídeo que recull els testimonis personals de diversos alumnes, docents i membres de l'equip directiu de les escoles de Mas Prats, Les Ferreries, i de l'Institut Font del Ferro de Palafolls.

 

Durant els deu minuts que dura l'audiovisual, a títol de: 'Palafolls Vila Educadora', aquests testimonis relaten les seves vivències i la tasca conjunta de la comunitat educativa de Palafolls per seguir mantenint l'escola viva en plena pandèmia, amb totes les restriccions que hi ha vinculades, fent èmfasi a les emocions.

 

El vídeo posa en valor la gran tasca educativa i emocional que han realitzat docents i equips directius de centres escolars, així com també reconeix l'exemple de superació que han donat els infants de Palafolls. Demostrant doncs que des de la col·laboració, l'estima i les ganes de continuar treballant per l'educació del municipi es poden superar totes les adversitats.

 

L'estrena es podrà seguir a través de les xarxes socials de l'ajuntament (Youtube Facebook i Instagram TV).Número de visites
1475
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43