Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/04/2024 | 00:07 h
previsio
 
 
25/04/2024 | 00:07 h

L’Ajuntament i Sorea renovant el Fons Solidari per a famílies vulnerables

10 de desembre de 2018


Durant el primer any es van esgotar els 5.000€ previstos.


Aquest matí l’alcalde  de Palafolls, Valentí Agustí i el director regional de Sorea, Ramon Albareda, han signat un nou conveni per comptar amb un nou Fons Solidari de la companyia d’aigua.

 

És el segon any consecutiu que Sorea destina una quantitat de diners per tal de fer front a les factures d’aigua potable d’aquelles famílies amb vulnerabilitat del nostre municipi.   De fet Sorea i l’Ajuntament de Palafolls han acordat ampliar la quantia d’aquest fons. L’any passat era de 5.000€ i per enguany la xifra puja als 6.000€, un 20% més.

 

Uns diners que aporta directament la concessionària Sorea, a fons perdut, per tal d’ajudar a les famílies amb problemes econòmics.

 

Aquestes ajudes directes a famílies es gestionen des de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, que avalua les situacions familiars i apliquen les ajudes segons les necessitats.

 

A la signatura han assistit membres del govern municipal i representants de Sorea que han valorat molt positivament el primer any del Fons Solidari, ja que es va esgotar tota la dotació prevista en el seu inici, motiu pel qual s’ha acabat augmentant en un 20% més aquest any.

 

Durant la trobada també s’ha repassat i planificat la coordinació per les obres que han de substituir la canonada que alimenta el dipòsit municipal d’aigües de Palafolls. Unes obres que duraran uns dos mesos i que es preveu que puguin començar en el primer trimestre de l’any.Número de visites
1695
  • Signatura del conveni
  • Moment de la trobada amb Sorea
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43