Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 12:39 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 12:39 h

L'Ajuntament millora el servei de bustiada de l'agenda d'activitats de Palafolls PLF

7 de febrer de 2018


El consistori ha optat per la millora del servei de bustiada de l'agenda d'activitats PLF per tal que arribi cada mes a urbanitzacions i disseminats. El servei de bustiada ha estat durant molt temps objecte de millora del consistori, atès que segons els mesos, aquest lliurament fluctuava i no arribava a totes les llars de la població.

Després de diferents canvis de proveïdors, aquest mes de febrer s'ha estrenat la millora del servei que té com a finalitat arribar a tots els nuclis familiars.

L'agenda d'activitats PLF compta amb 102 números editats i amb els anys s'ha convertit en una eina de consulta i comunicació essencial a la nostra població per conèixer les activitats programades per part del consistori, les entitats culturals i festives del municipi. A més l'agenda també es fa ressò de campanyes de conscienciació ciutadana, tallers i xerrades així com convocatòries.

A banda de la distribució a les llar, l'agenda PLF també es pot adquirir i consultar a l'Ajuntament i als equipaments municipals, així com a alguns comerços. Número de visites
1455
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43