Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/06/2024 | 10:10 h
previsio
 
 
17/06/2024 | 10:10 h

L'Ajuntament neteja la franja de bosc de Sant Lluís de manera subsidiària

29 de juny de 2022


El regidor de l'àrea, Aleix Freixa, ha explicat que les tasques s'han realitzat per "rebaixar la densitat vegetal per reduir així el risc d'incendis"


L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palafolls ha executat de manera subsidiària la neteja de diverses propietats al barri de Sant Lluís, prop de l'Hotel Solfina, després d'haver requerit diversament a les propietats que actuessin. 
 
Tal com ha explicat el regidor de l'àrea, Aleix Freixa, "es tracta d'un punt crític on s'acumula molta massa forestal" que cal controlar perquè no generi problemes. De fet, cada any s'hi produeixen microincendis que se sufoquen ràpidament. En prevenció de tot això, Freixa afegeix que "la intervenció de l'ajuntament ha consistit a rebaixar la densitat vegetal per reduir així el risc d'incendis". 
 
L'Ajuntament demana màxima prevenció per aquest estiu, i més tenint en compte l'incendi que es va produir a Palafolls a la nit de Sant Joan. Protecció Civil i Bombers han alertat repetidament que es tracta d'un estiu de màxim risc.Número de visites
878
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43