Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:48 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:48 h

L’Ajuntament organitza diferents activitats infantils per Nadal

24 de desembre de 2021


Després que a principis de setmana es veiés obligada a anul·lar el Juga Juga de Nadal per culpa de la situació pandèmica, l’Àrea d’Esports de Palafolls ha preparat una alternativa lúdica per fer gaudir als infants de la nostra vila mantenint totes les mesures de seguretat contra la covid.


Durant tota la propera setmana s’han preparat tallers infantils a la plaça del Fòrum Palatiolo. Cada dia es farà una manualitat diferent i gratuïta. Per garantir la seguretat s’han organitzat per torns de 30 minuts des de les 10h i fins les 14h. Cada dia hi haurà 8 torns diferents de 24 nens i nenes per fer el taller sense aglomeracions i organitzadament. Per assistir a aquests tallers cal reservar plaça en qualsevol dels torns a través del web entrades.palafolls.cat.

 

Tots els tallers estaran supervisats per monitors professionals i es faran en un espai obert.

 

my-visual_57278730.png

 

Paral·lelament, a la plaça de Poppi s’hi instal·larà un circuit de karts i un de balance bikes que es podran usar sense reserva prèvia també de dilluns a divendres de 10 a 14h. Aquestes activitats, però, estan reservades per als infants majors de 5 anys.

 

Amb aquesta oferta lúdica, l’Ajuntament de Palafolls intenta oferir una alternativa pels més petits en aquestes dates nadalenques i fer-ho garantint la seguretat del participats i dels monitors.

 

Per participar a les activitats caldrà portar mascareta, usar gel hidroalcohòlic i respectar la resta de mesures de seguretat aplicades a les activitats.Número de visites
1227
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43