Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
01/03/2024 | 22:06 h
previsio
 
 
01/03/2024 | 22:06 h

L'Ajuntament posa en valor la feina de la Llar d'Infants Municipal amb un vídeo

1 de març de 2021


El vídeo té com a objectiu realçar la tasca educativa de la Llar, avançant així cap al projecte de la Vila Educadora


L'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palafolls estrenarà avui, dilluns 1 de març, a les 20:00 h, un vídeo que posa de manifest la feina i els valors de la Llar d'Infants Municipal.

 

El vídeo, de tres minuts de durada, segueix el fil del cicle vital que prenen els infants a la llar, mostrant l'acompanyament per part de les professionals educatives en tot moment. I aquest, té com a objectiu realçar el projecte educatiu de la Llar, així com posar en valor l'equip humà que dia rere dia tira aquest projecte compartit endavant.

 

En uns moments tan complicats com els actuals, la tasca acomplerta per la Llar d'Infants Municipal és encara més important que abans. Les primeres passes, les primeres paraules i els primers valors han de ser en un marc de convivència, estima i cures; i la Llar d'Infants és l'espai idoni per això. I per aquest motiu des del consistori es vol posar en valor tot l'equip humà que hi ha darrere aquest projecte, que tot i les adversitats del moment no han fet res més que superar reptes i fer el projecte encara més gran i valuós.

 

La regidora d'Educació, Susanna Pla, destaca: "Aquest vídeo pretén visibilitzar la tasca que fa tot el personal de la Llar d'Infants, cal que la posem en valor perquè al final és totalment essencial".


JORNADA DE PORTES OBERTES

 

Durant aquest mes els diversos centres educatius de Palafolls estan realitzant jornades de portes obertes, adaptades a l'excepcionalitat actual i seguint amb totes les mesures de seguretat.

 

Pel que fa a la Llar d'Infants Municipal les jornades de portes obertes tindran lloc a l'Abril.

 

Presencial: Dimarts 6 d’abril. Caldrà demanar cita prèvia a través del formulari adjuntat.

 

Telemàtic: Dimecres 7 d’abril a les 15 h. A través del a plataforma ZOOMNúmero de visites
761
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43