Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:55 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:55 h

L’Ajuntament presenta nova imatge corporativa i nova revista del municipi

10 d'octubre de 2020


La revista s'anirà repartint per totes les cases de Palafolls a partir de la setmana vinent, i durant els dies següents


L'Àrea de Comunicació de l'Ajuntament de Palafolls ha presentat aquest vespre la nova imatge corporativa de l’ajuntament així com també la nova revista municipal 'El Ganxet', que fa referència a un dels productes alimentaris i amb Denominació d'Origen (DO) del municipi: la mongeta del ganxet.

 

Pel que fa a la imatge corporativa, l’objectiu és el d’homogeneïtzar totes les representacions del logotip que s’han estat utilitzant fins ara en una representació única, i aconseguir que la institució transmeti més ordre, serietat i modernitat. A la presentació d’aquesta nova imatge s’ha pogut comptar amb la presència de l'Agència Knüt, que és la que ha treballat la concepció del nou disseny. També han explicat tot el procés creatiu i com han aconseguit mantenir la identitat i l’essència de Palafolls dins la nova imatge corporativa.

 

La nova marca conté els elements que caracteritzen l'escut del municipi (i que no desapareix), com ara la forma caironada del logo, la creu d'atzur, i una representació de les gules, en forma de triangle superior. El logotip defuig la pràctica habitual de molts consistoris de cercar unes formes més arrodonides, i impregna una filosofia singular que de ben segur cridarà l'atenció de la ciutadania.

 

Pel que fa la nova revista "El Ganxet", es tracta d'un altre dels projectes estrella de l'àrea que té com a objectiu el de fer arribar tot allò que fa l'ajuntament d'una manera diferent al conjunt de la població. La revista cercarà diferenciar-se dels típics butlletins locals des del primer moment, tant pels continguts, que s'aniran ampliant, com per l'expressió escrita, professional i amb esperit divulgatiu. El regidor de Comunicació, Oriol Jordan, ha explicat a la ciutadania que es tracta d'un projecte amb continuïtat i ha posat èmfasi també en el fet que serà una eina més per aquelles persones que no tenen accés habitual a les xarxes.

 

Tal com s’ha anunciat a la presentació la revista es distribuirà a partir de la setmana vinent i durant els següents dies, així com també estarà disponible a l'OAC i a l’Escola Municipal de Música i Dansa (EMMiD), així com al web municipal.Número de visites
960
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43