Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/04/2024 | 12:32 h
previsio
 
 
20/04/2024 | 12:32 h

L'Ajuntament presentarà la nova imatge corporativa i la nova revista del municipi divendres

6 d'octubre de 2020


L'acte es celebrarà al teatre, i es repartirà una revista per a cada unitat familiar que s'hi acosti


L'Àrea de Comunicació de l'Ajuntament de Palafolls prepara per aquest divendres al vespre -a les 20h, al Teatre-, les presentacions de la nova imatge corporativa de l'ajuntament (que a partir d'ara anirà implementant a tots els àmbits municipals), i de la revista municipal; la primera que s'impulsa des del consistori amb una voluntat clara de continuïtat.

 

La nova imatge corporativa de l’ajuntament

 

Pel que fa a la imatge corporativa, l’objectiu és el d’homogeneïtzar totes les representacions del logotip que s’han estat utilitzant fins ara en una representació única i aconseguir que la institució transmeti més ordre, serietat i modernitat.

 

El regidor de Comunicació, Oriol Jordan, ha apuntat que la nova marca (que no substitueix l'escut), "aposta per defugir les formes arrodonides que caracteritzen moltes de les marques corporatives d'ajuntaments que tot just ara s'actualitzen, i cerca afegir personalitat i singularitat a allò que transmet Palafolls". Jordan ha assenyalat que aquest és un projecte que es va gestar i treballar durant les darreries de 2019 i principis de 2020, i que va veure aturada la seva presentació pública per la pandèmia.

 

Palafolls estrena revista

 

En el mateix acte es presentarà, tot seguit, la nova revista de l'ajuntament. Es tracta d'un altre dels projectes estrella de l'àrea que té com a objectiu el de fer arribar tot allò que fa l'ajuntament d'una manera diferent al conjunt de la població, posant l’èmfasi en aquelles persones que no tenen accés habitual a les xarxes. La revista cercarà diferenciar-se dels típics butlletins locals des del primer moment, tant pels continguts, que s'aniran ampliant, com per l'expressió escrita, professional i amb esperit divulgatiu.

 

D’entre les seccions amb què comptarà la revista, hi haurà una secció de notícies breus, reportatges amb profunditat, una entrevista, espais de participació ciutadana i també pels grups municipals, i diversos continguts. La seva periodicitat serà trimestral o bé de tres edicions l’any, segons l’actualitat informativa del municipi.

 

La revista s’anirà distribuint per tot el municipi durant els dies següents a la presentació de la revista. També se'n trobaran a l'OAC i a l'EMMiD. Per a totes aquelles unitats familiars que assisteixin divendres a l’acte de presentació al teatre, s’entregarà una edició de la revista. Cal recordar que es respectaran totes les mesures Covid-19, i que es prendrà nota de les dades l'entrada. L’esdeveniment comptarà també amb un acompanyament musical a càrrec del músic local Marc Stock.Número de visites
805
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43