Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:16 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:16 h

L'Ajuntament proporcionarà connectivitat a internet a tots aquells alumnes que no en disposen

21 d'abril de 2020


Aquesta iniciativa, fruit d'un treball conjunt entre escoles, instituts, serveis socials i el consistori vol eliminar la bretxa digital durant el confinament perquè tots els alumnes puguin seguir accedint a l'educació de forma telemàtica


 

La manca de previsions per a tornar a l'escola ha fet que el departament d'educació i els centres educatius reorganitzessin les seves modalitats de treball per tant de garantir la continuïtat de l'aprenentatge entre nens i adolescents mitjançant sistemes telemàtics.

Així, la Generalitat va anunciar el repartiment de dispositius i packs de dades a les famílies que no hi tinguessin accés i ara l'Ajuntament de Palafolls es vol sumar a aquesta iniciativa per a reforçar l'accés a aquests recursos allà on la Generalitat no pugui arribar.

Per tant, aquest projecte preveu que les escoles cedeixin els dispositius i que posteriorment el consistori faciliti la connectivitat a Internet mitjançant la distribució per part del cos de Policia Local.

Per ara, el consistori ha pogut comptabilitzar prop d'una vuitantena de packs de connectivitat per repartir entre aquelles famílies que més ho necessitin. Un cop detectades les necessitats dels usuaris, l'Ajuntament entregarà l'aparell que permetrà la connectivitat a Internet.

Les previsions apunten que aquesta distribució podrà fer-se efectiva a partir del pròxim dilluns, dades estimades.Número de visites
884
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43