Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:32 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:32 h

L'Ajuntament proveirà de mascaretes a tots els ciutadans de Palafolls

9 d'abril de 2020


Desenes de cosidores estan confeccionant prop d'unes 25000 mascaretes que seran repartides entre la ciutadania a partir de la pròxima setmana


En aquests moments desenes de cosidores voluntàries es troben confeccionant milers de mascaretes amb l'objectiu d'assortir a tota la ciutadania i mitjançant els materials facilitats per empreses i/o particulars.

La finalitat és arribar a produir 25.000 unitats i que aquestes es puguin repartir pel municipi per fer-ne un ús preventiu fins a l'arribada de mesures més definitives com podria ser la vacuna.

Les mascaretes arribaran a casa

El consistori vol destacar que no serà necessari acudir a l'Ajuntament a buscar les mascaretes, ja que aquestes es faran arribar a cada domicili (en quantitats variables, segons el nombre d'habitants empadronats a cada llar). Una mesura que té com a objectiu estalviar els desplaçaments innecessaris entre la ciutadania.

Mascaretes sense homologació

Cal destacar que les mascaretes elaborades no són homologades i no poden ser usades en àmbits hospitalaris o sanitaris però resulten una eina útil en la prevenció del virus entre la ciutadania. Si bé aquestes no poden evitar el contagi, quan s'utilitzen tot respectant les mesures de distanciament social i l'ús de guants, poden arribar a ser una eina útil en disminuir el risc de propagació del virus, especialment quan són utilitzades pels malalts.Número de visites
2103
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43