Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 16:21 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 16:21 h

L'Ajuntament publica les bases de la Festa de l'esport

17 d'agost de 2022


La gala se celebrarà el 17 de setembre i premiarà els millors esportistes, equips i membres d'entitats locals, juntament amb un guardó especial al mèrit esportiu


El dissabte 17 de setembre, Palafolls celebrarà la seva primera Festa de l'esport, un acte amb el qual el consistori vol reconèixer i guardonar els i les millors esportistes del municipi, tant pel que fa als èxits aconseguits durant l'any 2022, com a la tasca que desenvolupen les entitats locals per la promoció de l'esport i l'activitat física.

 

Els premis que es lliuraran contemplen diferents vessants de l'esport local: el rendiment esportiu, la participació i promoció de l'activitat física entre els diferents sectors de la població, el foment dels valors implícits en la pràctica esportiva, la capacitació tècnica, etc. Pel que fa als casos d'especial interès, rellevància o repercussió dins de la vida esportiva del municipi, es podran atorgar mencions especials, per iniciativa del Consell Municipal d'Esports de Palafolls.

 

palauet

 

Els guardons no tindran una dotació econòmica, sinó que consistiran en un trofeu personalitzat de la primera edició. Es dividiran en aquestes categories:

  • Millor esportista, tant en categoria masculina com femenina: La finalitat és premiar els resultats aconseguits a nivell personal per la participació en competicions oficials i no oficials.
  • Millor membre d'entitat: La finalitat és premiar la tasca que realitza una persona dins d'una entitat local.
  • Millor equip: La finalitat és premiar un col·lectiu d'esportistes, masculins i/o femenins, que hagin destacat en qualsevol disciplina esportiva.
  • Premi al mèrit esportiu: Es tracta d'un guardó amb menció especial que es concedirà a una persona, resident al municipi, en reconeixement a la seva tasca desenvolupada en el món de l'esport, ja sigui a nivell nacional, estatal o internacional.

 

Presentació de candidatures

 

Fins el dimecres 31 d'agost (inclòs), es poden presentar les propostes de candidatura a través del tràmit específic activat a la Seu electrònica de l'Ajuntament. Per a poder optar a ser nominat o nominada és indispensable:

  • Haver estat en possessió d'una fitxa federativa i en actiu durant l'any 2022 i/o la temporada anterior (2021-2022), independentment que la persona resideixi o no a Palafolls.
  • Estar en possessió d'una fitxa federativaen actiu durant l'any 2022 i/o la temporada anterior (2021-2022) i ser resident al municipi.

Podran beneficiar-se dels premis els equips i els o les esportistes que pertanyen a qualsevol de les entitats esportives amb seu a Palafolls, així com aquelles persones no esportistes amb una vinculació directa amb aquestes entitats.

 

A més a més, també poden ser beneficiàries dels premis les persones empadronades a Palafolls, de qualsevol nacionalitat i sense cap vinculació directa amb les entitats esportives del municipi, que hagin desenvolupat una tasca rellevant en el món de l'esport, ja sigui a nivell nacional, estatal o internacional. Cal destacar que aquest reconeixement no pot ser atorgat a títol pòstum.Número de visites
796
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43