Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/04/2024 | 13:51 h
previsio
 
 
20/04/2024 | 13:51 h

L'Ajuntament realitza la primera formació per a la gestió de colònies de gats

8 de febrer de 2021


La formació, que va tenir lloc dissabte 16, va ser un èxit i van assistir-hi més d'una quinzena de voluntàries. El consistori considera que aquest és només el primer pas d'una gestió llarga


El passat dissabte 6 de febrer, la regidoria de Salut i Benestar animal va promoure una trobada informativa i formativa per aquelles persones que volen col·laborar i participar com alimentadores de gats de forma reglada.

 

La trobada va tenir lloc a les 12 hores del dissabte, a la zona exterior del Palauet i amb inscripció prèvia per seguir així amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19.

 

L'alcalde de Palafolls va donar la benvinguda a les 17 persones que van assistir-hi. També, van acompanyar la formació la regidora de Salut i Benestar Animal, Sònia González, la regidora d'urbanitzacions, Helena Carles, el tècnic de Benestar Animal, la protectora “Amics dels animals de Palafolls” i finalment Marina Vall-llosada, advocada animalista.

 

La jornada va funcionar de forma positiva i cal destacar que els 17 assistents eren de diferents punts de tot el poble de Palafolls, la qual cosa és favorable a l'hora de gestionar les diverses colònies de gats.

 

A més, cal destacar també que el consistori manté el contacte amb altres entitats privades que també s'han interessat pel projecte, així com amb persones que es volen introduir com a alimentadores de gats un cop s'hagi regularitzat la gestió de les colònies.

 

Des de la regidoria de Salut i Benestar Animal es realitzaran més xerrades formatives i de col·laboració pel que fa a la gestió de les colònies de gats, tant per qui no va poder assistir com per qui es vulgui sumar a la campanya que s'està realitzant des del consistori.Número de visites
645
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43