Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/06/2024 | 09:50 h
previsio
 
 
17/06/2024 | 09:50 h

L'Ajuntament realitzarà un segon repartiment de mascaretes per tots els palafollencs

2 de maig de 2020


Els pròxims dies 5 i 7 de maig es realitzarà una nova entrega mitjançant dos punts de recollida i un sistema de repartiment itinerant per tal d'arribar a oferir cobertura a tota la vila.


La confecció de mascaretes per part de les cosidores no s'atura, és per això que l'ajuntament preveu dotar d'una segona unitat a cada habitant. Aquest cop, per tal d'agilitzar la distribució de les mateixes, s'ha previst l'organització i habilitació de diversos punts de repartiment ubicats arreu del municipi.


Lloc i horari de recollida


La recollida es podrà realitzar durant els pròxims dies 5 i 7 de maig, ja sigui en horari de matí (de 10:
00h a 12:00h) o de tarda (16:00h a 18:00h), per tal de poder oferir cobertura a les diferents necessitats i circumstàncies de cada palafollenc.


D'una banda, el matí de dimarts 
s'instal•laran punts de repartiment al centre, a Sant Genís i a Ciutat Jardí. El mateix dia, a la tarda, els punts s'instal•laran al barri de Sant Lluís, a Mas Carbó i a Mas Reixach.


El següent dia, el dijous 7, durant el matí 
s'instal•laran punts a Sant Lluís, Mas Carbó i Mas Reixach, i a la tarda es farà al centre, a Sant Genís i a Ciutat Jardí.


quadre repartiment mascaretes.jpeg

Sistema de repartiment


Pel que fa al sistema de repartiment, en la zona centre 
s'instal•larà una carpa a la plaça de La Pau i al barri de Sant Lluís una altra ubicada al Forroll. Quant a la resta de barris o urbanitzacions, s'utilitzaran sistemes itinerants amb megafonia per a arribar a tothom.


Així mateix, aquests punts de recollida seran gestionats per voluntaris de la borsa de l'Ajuntament i personal de Protecció Civil.


Mascaretes pels infants


El consistori ja compta amb les primeres unitats de mascaretes infantils, que a més de disposar d'un estampat divertit, també han estat sotmeses a un tractament especial hidròfug i antibacterià que les fa més segures sense necessitat de comptar amb filtres de protecció addicional. L'objectiu és que els nens puguin sentir-les còmodes i lleugeres i aconsegueixin habituar-se al seu ús més fàcilment.Número de visites
2195
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43