Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 03:02 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 03:02 h

L’Ajuntament refarà la seva planta baixa per donar un millor servei a la ciutadania

16 de novembre de 2018


Aviat estrenarà nova Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)


En breu començaran les obres que hauran de transformar part de la planta baixa de l’edifici consistorial per acollir la nova Oficina d’Atenció Ciutadana de Palafolls.

En concret l’ala dreta del consistori es refarà per complet per obtenir una gran i diàfana recepció des d’on es farà l’atenció als ciutadans que vinguin a la casa consistorial a buscar informació o a fer tràmits amb l’administració.

 

Aquesta nova OAC tindrà, a més, la seva pròpia entrada, pel que s’obrirà una nova porta amb la seva corresponent rampa d’accessibilitat, que permetrà accedir al nou espai, on hi haurà 3 taules d’atenció personalitzada al ciutadà.

 

Per fer-ho caldrà enderrocar alguns dels actuals despatxos, així com reordenar alguns serveis municipals.

 

Un cop entri en funcionament aquesta serà la nova entrada al consistori palafollencs pels ciutadans, on trobaran personal especialitzat per poder atendre les seves demandes d’informació i alhora donar el suport per a la realització dels tràmits més habituals amb l’administració.

 

El projecte ja està aprovat i es troba en procés de licitació pública per trobar l’empresa que realitzarà els treballs, que es finalitzaran ja entrat l’any vinent.

 

Amb aquesta nova OAC, l’Ajuntament de Palafolls vol oferir un millor servei als ciutadans, millorant la qualitat de l’atenció, no només per la informació i la facilitat dels tràmits a fer, sinó també adequant un espai nou, més còmode, ampli, i condicionat per atendre als palafollencs i palafollenques.Número de visites
1401
  • ajuntament
  • Projecte nova OAC
  • oac 2
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43