Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:48 h
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:48 h

L’Ajuntament regala dispensadors de bosses i cantimplores d’aigua pels propietaris de mascotes censades a Palafolls

8 de febrer de 2022


És obligat recollir els excrements dels animals de companyia i es recomana aigualir els orins a la via pública


La regidoria de salut pública va iniciar fa unes setmanes una campanya de civisme destinada als propietaris d’animals domèstics per tal que tots els gossos, gats i fures estiguin censats, amb xip i mantinguin un actitud responsable a la via pública.

 

La campanya es completa ara amb el regal d’un dispensador de bosses portàtil per portar lligat a la cadena del gos i d’una petita cantimplora que ajuda a aigualir els espais on l’animal orini a la via pública.

 

Per aconseguir aquest dos regals cal tenir la mascota degudament censada a l’Ajuntament de Palafolls. Fins i tot es pot aconseguir si es censa al mateix moment. A diferència d’altres municipis, el cens d’animals de companyia de l’Ajuntament de Palafolls és gratuït i permet tenir regulada la situació dels gats, gossos i fures domèstics.

 

                                                     WhatsApp Image 2022-02-08 at 10.08.09.jpeg

 

La campanya, amb cartells a les principals places i espais lúdics del poble, ha incidit especialment en l’obligatorietat de portar el gos lligat, amb morrió, evitant espais infantils i amb la necessitat de recollir els excrements.

 

Justament els excrements en els espais públics, especialment en espais com places i espais lúdics, són un dels problemes de civisme més recurrents. Per ajudar a complir amb la normativa, el consistori vol regalar aquests porta-bosses i les cantimplores que han de promoure actituds cíviques dels propietaris dels animals domèstics.

 

Els podeu recollir a l’Ajuntament de Palafolls en horari d’atenció (9h a 14h) presentant el DNI, per comprovar que l’animal està censat.Número de visites
1512
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43