Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
09/12/2023 | 00:19 h
previsio
 
 
09/12/2023 | 00:19 h

L’Ajuntament registra un segon cas de coronavirus a Palafolls i diversos casos amb simptomatologia compatible

17 de març de 2020


A partir d'ara s'entra en fase de mitigació, i ja no serà possible conèixer l'origen dels contagis.


Aquest matí s'acaba de confirmar el segon cas de coronavirus a Palafolls al Càmping Caravaning, després d'haver passat tota la fase de símptomes.

Amb tot, degut a que s'ha entrat en fase de mitigació i ja no és possible conèixer l'origen dels contagis, a partir d'ara ja no es tindrà confirmació dels potencials casos, ja que no es practicaran les corresponents proves, a excepció dels supòsits en què es detecti una simptomatologia greu o casos "d'especial vulnerabilitat".

Alhora, l'Ajuntament de Palafolls informa la ciutadania de Palafolls que es té coneixement de diversos casos amb simptomatologia confirmada per tot el municipi i que han rebut les indicacions de confinar-se i mantenir informat al CAP sobre la seva evolució. És per això, i per totes les indicacions que s'estan rebent en l'àmbit de les autoritats sanitàries, que es demana a tota la població, i en especial als grups de risc i gent gran, que NO SURTIN de casa.

L'Ajuntament també està gestionant la posada en marxa un servei de voluntariat per poder donar cobertura a totes les persones amb major vulnerabilitat començant per la gent gran que viu sola al Municipi. Aquest servei de voluntariat es posarà en marxa un cop es tinguin correctament identificats els col·lectius amb majors necessitats i formats els voluntaris.Número de visites
3812
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43