Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:30 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:30 h

L’Ajuntament reprèn dilluns les classes d’educació postural per a gent gran

26 de maig de 2022


El servei és gratuït i vol millorar la qualitat de vida de les persones grans del nostre municipi amb exercici de manteniment


Després de superar tots els tràmits administratius, l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Palafolls re emprendrà en el proper dilluns 30 de maig les activitats relacionades amb l’educació postural, un servei que el consistori ofereix de manera gratuïta a les persones de tot el municipi de més de 60 anys.


La regidora de gent gran, Sònia González, ha explicat que aquestes classes serveixen per treballar progressivament les qualitat físiques bàsiques i aporten infinitats de beneficis a qui la practiquen, mitjançant exercicis senzills , alternant diferents tècniques, i amb diferents elements esportius com ara: bandes elàstiques, pilotes o bastons, així com també exercicis d’equilibri, jocs o balls on poder millorar també l’estat d’ànim.


Actualment, aquestes classes tenen quatre grups constituïts: un al Forroll (barri de Sant Lluís), dos més al Palauet (Centre), i un quart al Centre Respir, però aquest està restringit als usuaris del Servei Respir.


Per a totes les persones que vulguin gaudir d’aquestes classes gratuïtes, i que compleixin el requisit de tenir més de 60 anys i estar empadronades a Palafolls, caldrà que s’inscriguin a adreçant-se a l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Palafolls. Degut a l’èxit d’aquestes classes, l’ajuntament compta amb una llista d’espera que es va activant a mesura que s’alliberen places.Número de visites
531
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43