Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 11:08 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 11:08 h

L’Ajuntament se suma al Pla LGTBI en favor de la diversitat sexual i de gènere

18 de març de 2022


19 municipis de la comarca sumen esforços per eradica l'homofobia, la transfòbia i la bifòbia afavorint la diversitat sexual


 

El ple de l’Ajuntament de Palafolls ha aprovat aquesta setmana per assentiment l’adhesió del nostre municipi al Pla LGTBI elaborat pel Consell Comarcal del Maresme. Així Palafolls és un dels 19 pobles que ja s’han sumat a aquest document que

marca el full de ruta per desplegar polítiques que fomentin la igualtat de gènere, la igualtat d’oportunitats de les persones i la normalització de la diversitat sexual i de gènere.

 

L’objectiu és fer de Palafolls, i en general del Maresme, un àmbit respectuós amb la diversitat sexual i de gènere de totes les persones. També es vol que l’orientació i la identitat sexual no siguin motius de cap forma de discriminació o violència.

 

El pla es va aprovar a finals de l’any passat i per fer la diagnosi de la situació actual es va consultar amb els tècnics municipals més relacionats amb les polítiques LGTBI, que van ajudar a perfilar com s’actua en polítiques d’igualtat i diversitat sexual al nostre poble.

 

Paral·lelament l’Ajuntament de Palafolls està treballant en l’adequació de tots els seus formularis per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i ajudar així a l’eradicació de la discriminació, d’acord amb la instrucció 1/2019 del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per l’adequació dels formularis a la diversitat de gènere.

 

 

Captura de Pantalla 2022-03-18 a les 20.50.04.png

El moment de la votació del punt en el ple d'anit. Ràdio PalafollsNúmero de visites
664
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43