Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:37 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:37 h

L'Ajuntament treballa en un canvi de model per acabar amb els problemes d'acumulació de residus a Palafolls

13 de juliol de 2019


Mentrestant, des de la regidoria de Serveis es retiren les deixalles acumulades als diferents punts de recollida del municipi, amb especial atenció a Sant Genís i el Cim de Miralles a Ciutat Jardí.


IMG-20190713-WA0033.jpegEl nou govern de l'Ajuntament de Palafolls està treballant per poder donar una solució global en forma de canvi de model de la gestió de residus que es dóna a Palafolls. Durant les darreres setmanes i mesos, el municipi està patint les conseqüències de l'error d’implantació que ha suposat apostar amb anterioritat per un model de recollida de residus que ha anat agreujant els problemes ja existents.

 

Durant la jornada de dissabte, el departament de Serveis ha procedit a la retirada d'andròmines i deixalles dipositades a diferents punts d'abocaments descontrolats del municipi a la carretera de Sant Genís i Cim de Miralles a Ciutat Jardí. Una actuació que s’està realitzant a diferents punts del municipi durant les darreres setmanes. L'Ajuntament agraeix la col·laboració ciutadana que ens fa possible mantenir-nos ferms en el compromís de millorar el servei per tal de garantir que el nostre municipi estigui en unes condicions de salubritat dignes i adequades.

 

Des de la presa de possessió dels nous responsables del govern de Palafolls, el problema de la recollida de residus ha passat a ser una de les principals prioritats a resoldre, amb el repte de revertir la situació i arribar al 60% de recollida selectiva marcat per Europa el 2020. En aquest sentit, tant el regidor Jordi Villaret, com l'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, s'estan coordinant amb les diverses àrees de l'ajuntament i les empreses responsables per encarar el problema que ha suposat l’elecció de l'actual sistema de recollida, la reducció dràstica d'àrees i la ubicació de les mateixes.

 

Des de l'Ajuntament fem també una crida al civisme i a la responsabilitat per evitar que es tornin a produir abocaments de manera descontrolada que afloren en àrees que queden més a peu de carretera, apartades del nucli urbà del municipi.Número de visites
1721
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43