Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:08 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 01:08 h

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, representarà el municipi a la Federació de Municipis de Catalunya

15 de novembre de 2019


Alemany formarà part del Comitè Executiu de l’FMC, un càrrec que no està remunerat econòmicament


L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, representarà el nostre municipi a la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), una de les dues entitats municipalistes més importants del país (l’altra és l’ACM). Alemany formarà part del Comitè Executiu com a vocal, una responsabilitat que no té cap retribució econòmica, però que suposa una posició de representativitat i visibilitat per a Palafolls.

 

La Federació ha renovat el seu òrgan de govern en la trentena assembles que celebra, arran de la renovació de regidors a tot el país un cop realitzades les eleccions municipals del passat mes de maig. La presidència de l’òrgan recaurà en l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau (ERC), que pren el relleu a l’alcalde de Pineda de Marc, Xavier Amor (PSC).

 

L'Assemblea de l'FMC també ha aprovat una resolució sobre la unificació del municipalisme, en la que s'acorda treballar per tal d'elaborar una proposta d'unificació de les entitats municipalistes i constituir una taula paritària entre l'FMC i l'ACM que iniciï els treballs per fer possible aquesta unificació durant el present mandat municipal.Número de visites
1088
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43