Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
02/12/2023 | 19:48 h
previsio
 
 
02/12/2023 | 19:48 h

L'Alcalde recupera temporalment les competències delegades a la Junta de Govern Local

18 de març de 2020


Davant l'actual emergència sanitària, l'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, decreta mesures excepcionals per tal de fer més operativa l'administració.


Aquest dimecres 18 de març l'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha decretat noves mesures per fer front a l'emergència sanitària produïda pel virus Sars-Cov-2.

Avocació de les competències de la Junta de Govern Local

En vista de l'activació de la fase d'emergència-1 com a conseqüència del coronavirus es decreta l'avocació temporal de les competències delegades a la Junta de Govern Local. Per tant, el consistori deixarà de celebrar les juntes fins a nova ordre.

El motiu d'aquest decret respon a la necessitat de fer més operativa, així com dotar de major agilitat i capacitat de resposta, a l'administració local en cas de necessitat.

Brigada, cementiri i suspensió de terminis

Decret complementari al de serveis mínims, noves mesures i instruccions a conseqüència del Sars-Cov-2. Un document que fa referència a la reorganització dels diversos equipaments, activitats i serveis municipals i a la forma en la qual els treballadors municipals podran seguir treballant, sigui presencial o telemàtica, per tal de garantir a la ciutadania la continuïtat dels serveis.

En aquest aspecte mancava per determinar l'organització dels serveis mínims relatius a la brigada municipal. Així doncs es decreta que tot el personal de la brigada municipal d'obres, lampisteria, instal·lacions municipals, bidells, oficials de 2a de manteniment i els dos oficials de manteniment de les dues escoles de primària segueixin prestant servei presencial. Tot i això, restaran organitzats com un grup de treball conjunt.

En aquest mateix decret, també s'inclou el tancament al públic del cementiri i la suspensió dels terminis processals, administratius i de prescripció i caducitat.

Suspensió de procesos de licitació 

Per últim, l'Ajuntament de Palafolls també decreta la suspensió dels terminis per a presentar ofertes d'adjudicació de contractes menors fins a nou avís. Aquestes ofertes varen ser publicades a principi d'aquest mes, al perfil del contractant, i fan referència al servei de disseny i dinamització dels processos participatius de l'Ajuntament de Palafolls.

 Número de visites
1228
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43