Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
08/12/2023 | 23:07 h
previsio
 
 
08/12/2023 | 23:07 h

L'Àrea de Promoció Econòmica potència els seus serveis dirgits a les empreses

5 d'abril de 2019


Una de les línies de treball que desenvolupa el servei es posar a l'abast de totes les empreses properes el Servei Local d'Ocupació. Aquest servei té com a objectiu posar en contacte empreses i gent que busca ofertes laborals


L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls compta amb moltes línies de treball i diferents servei públics adreçats a la ciutadania. Entre ells, una de les seves finalitats és donar suport al teixit empresarial local i de l'entorn i entre altres recursos posa a l’abast de totes les empreses del territori el Servei Local d’Ocupació.

Aquest servei en concret es tracta d’un servei totalment gratuït d’intermediació laboral, posant a l’abast de les empreses els candidats més idonis per a cobrir les seves necessitats de personal.

 

L'Àrea descriu, entre els propòsits d'aquest servei, els següents: 

  • Difusió de les ofertes de feina a través de la web especialitzada xarxa Xaloc
  • Enviament de currículums de candidats que s’ajustin al perfil demanat. Si l’empresa ho considera adient, es pot posar en contacte directament amb el candidat/a per poder realitzar l’entrevista.
  • Participar en el procés de selecció si necessiteu suport o assessorament, realitzant entrevistes conjuntament o bé habilitant espais per realitzar-les.
  • Donar informació sobre ajudes existents en la contractació i realitzem cursos de formació contínua que puguin ser interessants per a l’empresa.

Es pot contactar amb el Servei Local d’Ocupació a través del telèfon 93 762 00 43 ext. 201, per correu electrònic a plf.ocupacio@palafolls.cat o presencialment al C/ Francesc Macià 1, 1er pis, en horari de 9: a 14:00 h.Número de visites
966
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43