Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
01/03/2024 | 22:40 h
previsio
 
 
01/03/2024 | 22:40 h

L'arquitectura de Palafolls objecte de visita de la japonesa Nikken Sekkei, un dels estudis d'arquitectura més important a nivell mundial

15 de maig de 2019


Aquest cap de setmana una comitiva de professional de l'empresa japonesa Nikken Sekkei va visitar, entre altres equipaments de la nostra localitat, la Biblioteca Enric Miralles. Els arquitectes i enginyers que es van apropar a la nostra població volien veure de prop el llegat de l'obra pòstuma de l'arquitecte Enric Miralles, al mateix temps que van poder veure des de la proximitat el poliesportiu El Palauet, d'Arata Isozaki. 

A més, en la seva breu estada a la biblioteca local també van mostrar-se interessats per la distribució de l'espai, així com pel mobiliari. 

Nikken Sekkei és un dels cinc grups d'enginyeria i arquitectura més importants del món i compta amb la seva base de treball a Europa a Barcelona, la capital catalana. Aquesta empresa conjuntament amb Joan Pascual y Ramon Ausió serà l'empresa responsable del projecte de remodelació del Camp Nou, l'anomenat "Espai Barça".  

 Número de visites
1075
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43