Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
02/12/2023 | 20:07 h
previsio
 
 
02/12/2023 | 20:07 h

L’Aula Mentor s’activa a Palafolls

14 de novembre de 2021


Es tracta d’una oferta formativa no reglada a distància que es caracteritza per la seva flexibilitat i possibilitats d’adaptació a les necessitats i ritmes d’aprenentatge, així com a les exigències de conciliació de la vida laboral i professional


Des de fa temps les àrees d’Educació i Ocupació han estat treballant per poder fer arribar a Palafolls el programa d’Aula Mentor del Ministeri d’Educació i Formació Professional. Concretament el programa Aules Mentor ofereix formació en línia no reglada i flexible i amb tutoratge dirigit a majors de 18 anys. El programa Aules Mentor té com a objectiu millorar la qualificació de les persones adultes, ampliar la seva cultura i promoure el desenvolupament de les seves capacitats i competències fent ús d’entorns de formació que tenen com a suport les tecnologies de la informació i la comunicació.

 

Aquest programa permetrà a partir d’aquest mes de novembre que a Palafolls es presti aquest servei educatiu i formatiu que compta amb més de 200 cursos especialitzats d’àrees com la informàtica, l’ofimàtica, el sector energètic i de control d’instal·lacions, l’ecologia, l’àmbit fiscal i comercial o sectors professionals com la fusteria, el tèxtil o l’agrari. Els cursos correctament finalitzats permeten l’obtenció  d’un certificat d’aprofitament amb l’objectiu de promoure l’especialització i la modernització  dels coneixements de la persona en el mercat laboral.

 

Per poder dur a terme aquests cursos el ciutadà ha de demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Palafolls (OAC) i mitjançant la sol·licitud específica del servei demanar el curs que li agradaria realitzar. Per atendre les consultes i rebre orientació davant el catàleg de recursos disponibles, les persones interessades es poden adreçar a les instal·lacions municipals de l’EMMID on es troben els tècnics administradors d’Aula Mentor.

 

El pròxim 30 de novembre a les 13 h, l’Ajuntament de Palafolls presentarà aquest nou servei que vol ser una eina que permeti materialitzar la voluntat de promocionar la formació al llarg de la vida i millora l’ocupabilitat de la ciutadania.

 

Els cursos disponibles es poden consultar de manera extensiva  al web: www.aulamentor.es.

 

Pel que fa als preus dels cursos venen determinats pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i l’abonament de les taxes dona accés a la plataforma de formació, a la tutoria personalitzada i a l’examen final per a l’obtenció del respectiu certificat:

 

 
Concepte
Import
Matrícula per curs (*tots els cursos están subjectes a matrícula pròpia)
(la matriculació inicial en els cursos s’estableix en dos mesos (60 dies). El curs finalitza quan el tutor/a qualifiqui com a Apte totes les activitats obligatòries adscrites al curs seleccionat)
 
48 euros
 
Recarrega mensual per curs
(En el cas de no acabar en el termini estipulat i previst, l’alumne/a ha de fer una recarrega de la matrícula per un mes més i així successivament essent el valor per 30 dies d’un import de 24 euros fins que el tutor/a qualifiqui com a Apte totes les activitats obligatòries adscrites al curs seleccionat)
 
24 eurosNúmero de visites
1008
  • aula mentor
  • Info genèrica Aula Mentor
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43