Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 01:10 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 01:10 h

L’Aula Mentor s’activa a Palafolls

9 de desembre de 2021


Es tracta d’una oferta formativa no reglada a distància que es caracteritza per la seva flexibilitat i possibilitats d’adaptació a les necessitats i ritmes d’aprenentatge, així com a les exigències de conciliació de la vida laboral i professional.


Des de fa temps les àrees d’Educació i Ocupació han estat treballant per poder fer arribar a Palafolls el programa d’Aula Mentor del Ministeri d’Educació i Formació Professional. Aquest programa ofereix formació dirigida a persones adultes majors de 18 anys per tal que millorin la seva qualificació i capacitació. Per aconseguir-ho, l’Aula Mentor ofereix una formació en línia i flexible per ajustar-se a les necessitats de cada un dels participants i amb el suport d’un tutor especialitzat que orienta tant en el funcionament de l’aula com del propi temari del curs.

 

Aula Mentor ofereix més de 200 cursos especialitzats de diferents àrees com la informàtica, l’ofimàtica, el sector energètic i de control d’instal·lacions, l’ecologia, l’àmbit fiscal i comercial o sectors professionals com la fusteria, el tèxtil o l’agrari.

 

El curs es pot seguir còmodament des de casa, però en el cas que no es tingui ordinador o internet, l’Ajuntament de Palafolls, com a part del projecte, ofereix la possibilitat d’accedir a una aula presencial on poder connectar-se per seguir els cursos proposats.

 

Un cop es finalitzi el curs correctament els participants obtindran un certificat d’aprofitament amb l’objectiu de promoure la seva especialització i la modernització dels seus coneixements.

 

Qui vulgui més informació, orientació sobre els diferents cursos proposats o sobre el funcionament de l’Aula Mentor pot demanar cita prèvia (vegeu enllaç a la dreta) a l’Ajuntament de Palafolls, des d’on també es podrà inscriure a qualsevol dels cursos previstos a l’oferta d’Aula Mentor.

Podeu consultar el catàleg de cursos a l’enllaç adjunt.

 

Algunes de les àrees dels cursos de l'Aula Mentor.

 

Àrees dels cursos de l'Aula Mentor

 

Pel que fa als preus dels cursos, venen determinats pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i l’abonament de les taxes dona accés a la plataforma de formació, a la tutoria personalitzada i a l’examen final per a l’obtenció del respectiu certificat:

 

 preus.PNG

 

Palafolls és l’únic municipi del Maresme inscrit a l’Aula Mentor. Els més propers cal trobar-los a Olot, Manlleu o Sabadell.

 Número de visites
1332
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43