Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 23:51 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 23:51 h

L'Escola Les Ferreries celebra un acte en record al director i mestre del centre, Jesús Machín

28 d'octubre de 2019


L'Ajuntament col·labora en l'acte en el qual es destaparà una placa d'homenatge en record seu.


L'acte d'homenatge al desaparegut Jesús Machín tindrà lloc aquest dimarts 29 d'octubre a les 20 h a la mateixa escola de Les Ferreries. Es tracta d'un acte obert a tothom.

Amb l'organització d'aquest esdeveniment, des de l'equip directiu i docent de l'escola Les Ferreries es vol fer valdre els projectes i la feina que va desenvolupar Jesús Machín durant els anys que va impartir la docència a l'Escola Les Ferreries, així com a director del centre.

 

A l'acte hi col·laborarà l'Escola municipal de Música i Dansa que interpretarà un petit repertori de la mà d'un dels seus grups de cambra. 

Recordem que Machín també ha estat una personalitat de gran rellevància a la nostra localitat per la seva vinculació en el món de les entitats, l'agermanament i la política local. Machín va ser regidor del consistori palafollenc en diverses legislatures, a partir de l'any 1987. Com a tal, va estar al capdavant de carteres molt vinculades a la ciutadania.

Jesús Machín ens deixava el passat 27 de setembre. La seva mort va provocar un gran trasbals al poble, i des d'aleshores va rebre moltes mostres de condol per part de tota la gent de Palafolls. En acabat el ple, que se celebrarà una hora abans, el Govern al complet assistirà a l'homenatge a la seva persona.Número de visites
990
  • Escola Les Ferreries de Palafolls
  • Cartell acte homenatge Jesús Machín de l'Escola Les Ferreries
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43