Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 17:27 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 17:27 h

L'Hostal Solfina serà una de les alternativa a la temporada de piscina d'enguany

26 d'abril de 2021


La regidora d’Esports, Sònia Gonzàlez ha explicat que durant els propers dies s’aniran desgranant els detalls d’aquesta alternativa a la no obertura de la piscina municipal, per les causes exposades al darrer ple municipal d’abril


L'Ajuntament de Palafolls ha arribat a un acord amb l’Hostal Solfina, que obrirà les portes de la seva piscina aquest estiu, perquè la ciutadania tingui una alternativa a la no obertura de la piscina municipal enguany. L’acord és fruit del treball conjunt de l’ajuntament amb l’establiment hoteler durant les darreres setmanes.

 

Tal com va anunciar el consistori dijous passat al ple municipal corresponent al mes d’abril, la piscina municipal de Palafolls no obrirà aquesta temporada a causa del sobrecost produit per la pandèmia de la Covid-19 i les deficiències històriques de manteniment.

 

Durant els propers dies, el consistori anirà concretant l’acord amb l’hostal, tenint en compte les restriccions que hi hagi en el moment de l’inici de la temporada de bany; i es detallaran els horaris i com s’hi podrà accedir. Cal tenir en compte que encara queda un parell de mesos per a l’inici de la temporada.

 

La regidora d’Esports, Sònia Gonzàlez, ha explicat que l’equip de govern treballa també amb altres possibilitats, com ara reforçar el transport públic fins a la platja, entre altres, que s’anunciaran en funció de la seva viabilitat.

 

L’Ajuntament demana de nou comprensió davant d’una decisió complicada a la que s'han cercat alternatives per tal que els palafollencs puguin continuar gaudint de l'estiu al municipi. 

 

Consulteu aquí el comunicat davant la resposta a la no obertura de la piscina. 
Consulteu aquí els motius per la no obertura de la piscina enguany. Número de visites
1017
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43