Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/02/2024 | 10:41 h
previsio
 
 
25/02/2024 | 10:41 h

La Biblioteca de Palafolls prepara un seguit d'activitats per a tots els dimecres de juliol

2 de juliol de 2021


Tallers de lectura, risoteràpia, hora del conte i una xerrada completaran aquest cicle estiuenc


Els dimecres d'aquest mes de juliol, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls ha organitzat un seguit d'activitats estiuenques per a diversos públics. Concretament, els dies 7, 14, 21 i 28 de juliol, l'equipament municipal situat al Parc de Les Esplanes acollirà tallers de lectura, dos de risoteràpia, una hora del conte i una xerrada. Les inscripcions es faran a través del web entrades.palafolls.cat. El detall de les activitats, per a diversos públics, és aquest:

 

Dimecres 7 de juliol a les 20 h:

“Las travesuras de Eros” a càrrec de Sandra Rossi. Al Parc de les Esplanes s/n. Inscripció prèvia. Places limitades. Públic adult.

Basat en els relats de Quim Monzó, Daniel Samper Pizano, Pedro Zarraluki i Sandra Rossi.

 

Basat en els relats de Quim Monzó, Daniel Samper Pizano, Pedro Zarraluki i Sandra Rossi. Amb humor, emoció i de vegades sense alè, viatjarem amb els personatges que donen vida a aquestes històries: adolescents, dones que rebutgen el que més desitgen, amants... Veurem les mil cares del desig.

 

Dimecres 14 de juliol a les 19:30h:

Taller del riure per a famílies (per a famílies) a càrrec de Risofonku. Al Parc de les Esplanes s/n. Inscripció prèvia. Places limitades.

 

Dimecres 14 de juliol a les 21 h:

Taller del riure per a adults a càrrec de Risofonku. Al Parc de les Esplanes s/n. Inscripció prèvia. Places limitades (per a públic jove i adult)

 

Una Risofonku és una divertida sessió de risoteràpia que serveix per connectar-nos amb l’actitud juganera del nostre ‘nen interior’. I a partir d’aquí: trencar prejudicis, estereotips, preocupacions, vèncer pors… aconseguint una millora en la nostra confiança, l’autoestima, motivació, creativitat, cohesió de grup, sentit de pertinença…

Treballant aquests valors de manera repetida permet anar enfocant les petites coses de cada dia amb una actitud més positiva i engrescadora. Es tracta de ‘riure amb tots i de ningú’.

 

Dimecres 21 de juliol a les 19:30 h:

Hora del conte “Uau, què bèstia!” a càrrec de Gemma Ventura. Al Parc de les Esplanes s/n. Inscripció prèvia. Places limitades. A partir de 4 anys. En aquest recull de contes hi trobareu les aventures més bèsties que us pugueu imaginar. Però no patiu, perquè l’únic que tenen de bèstia són els seus protagonistes, que si una talpeta que vol saber qui li ha fet allò en el cap, que si una eruga que creix i creix i creix sense parar, que si un elefant famós per ser de mil colors... sí, sí, tots els protagonistes d’aquestes històries són unes curioses i divertides bèsties que us faran riure com hienes!

 

Dimecres 28 de juliol a les 19:30 h:

Xerrada “La felicitat no té preu” a càrrec d’Antoni Bolinches. Encara que estem en un món en el que tot es compra, la felicitat té tant de valor que no té preu. Aquesta és la raó per la qual es proposa un model de felicitat en el que cada persona pot buscar, dins de sí mateix, els components que la fan possible i que s'explicarà en aquesta conferència. Per a joves i adults.Número de visites
688
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43