Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/06/2024 | 10:32 h
previsio
 
 
17/06/2024 | 10:32 h

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls incorpora el Servei de Préstec Informàtic

27 de gener de 2021


La Junta de Govern va aprovar ahir el nou servei de cessió de material tecnològic de la Biblioteca de Palafolls


La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls incorpora des d’aquesta setmana el préstec de material informàtic per als seus usuaris. Des d’ara la biblioteca disposarà de 2 portàtils i 4 chromebooks. L’acord s’ha pres en Junta de Govern Local aquest dimarts 26 de gener. 

 

La iniciativa s’emmarca en la voluntat de promoure l’accés a les eines que poden garantir un accés equitatiu a l’educació i a la informació. 

 

Des de l’Àrea de les Persones, tal com destaca la regidora Susanna Pla, el Govern de Palafolls ha fet una aposta decidida pel foment de la lectura i també per potenciar l’ús de la biblioteca com a espai transversal i comunitari d’intercanvi cultural.

 

Horaris de la Biblioteca

 

El context actual ha fet visible la necessitat d’ampliar els serveis de la Biblioteca reafirmant el seu paper protagonista com agent educatiu i cultural. I en aquest sentit la Biblioteca de Palafolls està oberta al públic, amb límit d'aforament i complint totes les mesures de seguretat.

 

Horari: Dimarts i Dijous de 9 a 13 h

Dimarts de 16 a 19 h

 

La ciutadania pot seguir contactant amb la Biblioteca Enric Miralles a través del telèfon (937 657 908) i el correu electrònic habituals (b.palafolls.em@diba.cat), i també des de Facebook i Instagram.Número de visites
687
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43