Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:30 h
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:30 h

La Biblioteca Enric Miralles reobre amb un nou horari

7 d'abril de 2021


La decisió del nou horari compta amb totes les mesures de prevenció per fer de la Biblioteca un espai segur


Després de les diverses restriccions per la prevenció de la Covid-19 que hem viscut els últims mesos, la Biblioteca Enric Miralles estabilitza el seu horari i reobre de dilluns a dissabte per donar servei i atenció als palafollencs i palafollenques. El nou horari és el següent:
 
Des del consistori es vol posar en valor el foment de la lectura al municipi, i en aquest sentit es recorda que continua disponible el préstec de llibres; així com l'opció de préstec electrònic, disponible des de finals del gener. Es poden realitzar també les activitats pel que fa a utilitzar els ordinadors per connectar-se a Internet, consultar el fons documental, fer ús de les sales per l'estudi i participar en les activitats que mica en mica s'aniran restablint. 

La Biblioteca segueix totes les normes de prevenció de la Covid-19; cal dur la mascareta posada en tot moment, realitzar el rentat de mans i mantenir la distància de seguretat. L'aforament actual és del 50%. 
 
Protagonisme per Sant Jordi
 
El dia del llibre i la rosa ha de tenir presència a la casa de la lectura de Palafolls. Tal com anunciarà el consistori en els dies vinents, la biblioteca tindrà enguany un paper protagonista dins les activitats de Sant Jordi.
 
Consulteu aquí el nou horari.
Consulteu aquí més informació sobre el préstec informàtic.Número de visites
1270
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43