Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 16:13 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 16:13 h

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva presenta l'Escola de Salut a Palafolls

20 de març de 2023


El programa de benestar emocional i salut comunitària per a majors de 60 anys s'iniciarà el 18 d'abril i s'allargarà fins a principis de juliol


La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palafolls, organitza l'Escola de Salut, un programa de benestar emocional i salut comunitària que es durà a terme a Palafolls durant els mesos d'abril, maig, juny i juliol.

 

Aquest és un espai de trobada, adreçat a persones majors de 60 anys, per aprendre a conèixer i millorar la pròpia salut física, mental i emocional. El programa ofereix un seguit de xerrades de la mà de diferents professionals de temes diversos, com ara envelliment, nutrició, descans i insomni, memòria o sexualitat.

 

El calendari previst (i provisional) és el següent:

 

Publicació a Instagram.jpg

 

Totes les activitats es desenvoluparan a la sala annexa del Casal d'avis (Plaça Joaquim Ruyra, s/n) en horari de matí: de 10.30 a 12.00 hores. Per a participar-hi, cal recollir la butlleta de preinscripció a qualsevol de les tres farmàcies locals o al CAP de Palafolls. Un cop emplenada, cal entregar-la al taulell del consultori local.

 

Per a més informació, es pot contactar amb la organització a través del correu electrònic eprogramabenestaremocional@salutms.cat o adreçar-se directament al Centre d'Atenció Primària o a les farmàcies del municipi.Número de visites
454
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43