Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:38 h
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:38 h

La Festa Major escalfa motors amb un cap de setmana d’activitats prèvies

30 d'agost de 2018


El cap de setmana d'avançada tindrà trobada gegantera, concerts, puntaires i una botifarrada


Tot i que habitualment el pregó, el dia 7 de setembre, dona el tret de sortida de la Festa Major, des de ja fa uns anys hi ha un cap de setmana previ d’activitats avançades.

 

D’aquesta manera aquest proper cap de setmana ja es donarà inici a les activitats programades per la Festa Major de Palafolls d’enguany.

Dissabte serà el dia de la tradicional Trobada Gegantera amb diferents activitats que començaran amb tallers per a la mainada a partir de les 10 del matí a la plaça de Joaquim Ruyra.  A la tarda es farà la plantada de gegants a la zona del Fòrum Palatiolo. Serà quan els gegants de Palafolls, en Guillem i la Guiomar, rebran als seus convidats d’altres municipis. A partir de les 19h es farà la cercavila de gegants amb balls finals pel centre de Palafolls.

 

Al vespre arribarà la música en directe amb una nova edició del Guaita. La Glorieta del Dr. Torner serà de nou l’escenari del concert organitzar per Bang Cultura. Enguany amb The Bird Yellow i l’estrena del nou espectacle de Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor. Serà a les 21.30 en un actuació gratuïta.

 

L’endemà diumenge serà el torn de la trobada de Puntaires de Palafolls, a partir de les 9 del matí sota les moreres del parc de Joaquim Ruyra.

Aquest cap de setmana d’avançada acabarà a les 14h quan la Penya Barcelonista organitza la seva botifarrada al mateix parc.

 

La Festa Major quedarà latent llavors fins el divendres dia 7, quan es farà el pregó a la plaça de Poppi i la primera nit de les barraques de l’AlterFesta.

 Número de visites
2003
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43